Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی شرایط دریافت وام فرزند سوم با مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را به ۶ بانک اعلام کرد. در همین حال برخی از متقاضیان این وام می‌گویند بانک‌ها از وام فرزند سوم بی‌اطلاع هستند.

در ادامه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وام ۲۰۰ میلیون تومانی فرزند سوم نیز به بانک‌ها ابلاغ شد. متقاضیان وام فرزند سوم می‌توانند به ۶ بانکی که بخشنامه این وام ودیعه مسکن به آنها ابلاغ شد، مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شرایط دریافت این وام چیست؟

بر اساس اعلام سحابی، معاون اعتبارات بانک مرکزی، وام ودیعه مسکن فرزند سوم به بانک عامل مسکن، صادرات، کشاورزی، تجارت، توسعه تعاون و پست بانک ابلاغ شد. اعتبار هر بانک برای پرداخت این وام، ۱۵۰ میلیارد تومان است. بنابراین برای ۴۵۰۰ متقاضی دریافت، اعتبار دریافت وام ۲۰۰ میلیونی فرزندآوری وجود دارد.

شرایط دریافت وام ۲۰۰ میلیونی فرزندآوری

بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، شرایط بازپرداخت این وام ۲۰ ساله است. همچنین بانک‌ها بر اساس اعتبارسنجی متقاضیان، با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام می‌کنند.

ضمن اینکه این وام برای خانواده‌هایی است که فاقد مسکن باشند. همچنین در سال ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر شدند یا می‌شوند.

بانک‌ها از وام فرزند سوم بی‌خبرند؟

برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز از مشکلات دریافت وام فرزندآوری و مشخصا وام ۲۰۰ میلیونی فرزند سوم می‌گویند. در ادامه نظر برخی از مخاطبان را می‌خوانید.

«من دو تا شعبه بانک مسک، یه شعبه بانک صادرات و یه شعبه بانک کشاورزی رفتم، گفتن روح ما هم خبر ندارد. هیچ بخشنامه ای هم ابلاغ نشد.»

« انک‌ها این وام ۲۰۰ میلیونی رو پرداخت نمیکنن و میگن به ما هیچ اطلاع رسانی نشد.»

«بانک مسکن ۳ ماهه برای وام فرزند سوم پرونده تشکیل دادم. میگن اعتبار نداریم.»

«امروز به بانک مسکن و تجارت مراجعه کردم گفتن ما خبر نداریم. بانک صادرات هم گفت باید یه هفته صبر کنی ببینی واقعیت دارد یا نه.»

وام‌های قبلی فرزندآوری روی زمین مانده؟

وام ۲۰۰ میلیونی فرزند سوم در ادامه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ابلاغ شد. پیش از این هم بانک مرکزی در راستای این قانون ابلاغیه‌های دیگری هم برای وام فرزندآوری داشت.

بر این اساس، خانوارهایی که بعد از سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب دو فرزند شدند یا می‌شوند، ۱۳۰ میلیون تومان وام فرزندآوری می‌گیرند. همچنین خانوارهایی که بعد از سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب یک فرزند شدند یا می‌شوند، ۱۱۰ میلیون تومان وام می‌گیرند. خانوارهایی هم که دو نفر هستند، وام ۷۰ میلیونی می‌گیرند.

در ادامه نظر برخی از مخاطبان را در این مورد می‌خوانید.

«بعد از دو ماه دویدن دنبال وام فرزندآوری برای بچه اولم رفتم بانک. گفت تو امتیازت کمه وام بهت تعلق نمیگیره.»

«من دو ماه که مدارکمو با ضامن و سفته تحویل بانک دادم. هنوز وامم رو واریز نکردن میگن بودجه نیست.»

«هیچ درگاهی برای ثبت نام این تسهیلات تعریف نشد. بانکها با همین توجیه از پرداخت خودداری می کنند. درصورت امکان پیگیری شود.»

در همین سحابی، معاون اعتبارات بانک مرکزی درباره وام ۲۰۰ میلیونی فرزند سوم گفت: «از بانک‌ها خواستیم برای این که قانون نباید زمین بماند و لازم الاجراست اکتفا کنند، به این که وضعیت متقاضی را در سامانه سمات بانک مرکزی رصد کنند. اگر متقاضی تسهیلات مسکن یا جعاله فعالی نداشت، این را بیانگر این بدانند که این متقاضی فاقد مسکن است و این تسهیلات را به آنها پرداخت کنند.»/تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: وام ۲۰۰ میلیونی وام ۲۰۰ میلیونی فرزند وام ۲۰۰ میلیون وام فرزندآوری وام فرزند سوم شرایط دریافت میلیون تومان دریافت وام بانک مرکزی ابلاغ شد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد